arkadaşlar burada imam hatipli arkadaşlarımızla bir sohbet ortamı oluşturalımmm...
yakub
harun
bilal
beytullah...nerdesiniz
başka kim var? hadiiii
geldim kardeşim geldim geldim. belki Herkez senin gibi veya benim gibi şanslı değildir foruma giremiyor olabilir. Arkadaşlık ortamı kurabilirsek çok güzel olur. Normal şartlarda sohbet edemiyoruz hiç olmazsa bu vesileyle sohbet etme şansını buluruz.
İmkanlar el verdiği müddetce burda olmaya çalışacağım
sağol kardeşim sen de olmasan ..............?
tüm imam-hatipli arkadaşlara selam olsun inşallah yarın sabah fethiye havası solumaya başlıyorum 8 ay oldu gelmeyeli. allah kimseyi doğduğu yerden ayrı tutarak imtihan etmesin, buraya gelmeme sebeb olanlara ilanen duyrulur...
kardeşlerim İHL li olmak ayrı bir gururdur..bilin.Ama İmam Hatipli gibi İmam hatipli olun.Görüyorum elinde sigara saç baş diğer gençlenrden bi farkı kalmamış, neye yaşadığını bilmeyen ,örnek değil ördek bile olamayacak kardeşlerimi gördükçe üzülüyorum..Özlüyorum o eski İmam Hatipimi...Bunu yazan abiniz güzel ülkemde farklı bir yerde okulda yönetici..Ve size İmam Hatipli Olduğu için çoook ama çook gururlu olduğunu söylüyor...Slm ve dua ile..
tarihcifss kardeşim söylediklerine katılmamak elde değil şahsen imam-hatipli olduğum için gurur ve onur duyuyorum rahatlıkla da imam-hatip lisesi mezunu olduğumu telaffuz edebiliyorum dediğiniz gibi giyim kuş*****ıyla hal ve hareketleriyle kısaca uzaktan bakıldığında bu kişi imam-hatip mezunu demeye bile utandığımız insanlar var bence onlar kendi isteğiyle değil başkalarının zorlamasıyla imam-hatibe gelen kişiler
Bende şu anda yakın bi ilde din görevlisi olarak hizmet vermekteyim imam-hatipliliği de gururla taşıyorum selam ve dua ile